Псевдобританця, підроблені візи та міжнародного злочинця виявили прикордонники в двох аеропортах України

НАЗАД
24 червня 2019 09:51

Упродовж доби прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» та Могилів-Подільського загону викрили чотирьох іноземців з чужим паспортом, підробками та розшукуваного Інтерполом.

Так, в пункті пропуску "Бориспіль" під час перевірки документів пасажирів рейсу до Парижа, в інспектора прикордонної служби виникли сумніви щодо дійсності одного з документів. Згодом прикордонник з’ясував, що пред’явлений паспорт громадянина Великобританії не належить пред’явникові. А під час бесіди іноземець повідомив, що він є громадянином Конго.  

Крім того напередодні, під час заходів прикордонного контролю охоронці кордону виявили двох громадян Туреччини, які прибули в столичний аеропорт з Анталії. Іноземці на контроль пред’явили дійсні закордонні паспорти з підробленими візами Норвегії. Надалі особам заборонили в’їзд в Україну на 3 роки.   

А в аеропорту Вінниці прикордонники затримали 42-річного громадянина Ізраїлю, якого розшукував Інтерпол. Чоловік планував вилетіти до Тель-Авіва. Проте під час заходів прикордонного контролю спрацювала база даних Інтерполу. Встановлено, що ізраїльтянина розшукували правоохоронні органи Франції за фінансове шахрайство в особливо великих розмірах.

Злочинця передано співробітникам Нацполіції та поінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Київ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси